SuomenLalli

SuomenLalli on Lahjomaton Kielisoturi, perisuomalaisten suojeluspyhimys.

Ikiaikaisen Lalli-pyhimyksen inkarnaationa SuomenLalli puolustaa perisuomalaisten oikeutta omaan maahansa, kieleensä ja kulttuuriinsa.

SuomenLalli elää tätä päivää ja on kokenut globalisti toimien kolmessa maanosassa laaja-alaisena yrittäjänä.

Et kai enää usko ruotsalaisen ja katolisen kirkon keksimään häväistyslegendaan, että Lalli olisi murhamies. Jos Henrik ja Erik olisivat olleet kelpo asiakkaita Lallin talossa, niin kyllä heidät olisi toistekin otettu riemulla vastaan. Tosiasiassa valloitusta käynnistävät murhaajaruhtinaat ryöstivät Lallin taloa, raiskasivat vaimon ja piiat juuri niin kuin parempi kansa on aina saanut rangaistuksetta tehdä ja on aina niin tekevä. Jollei stoppia tule. Legendan vaikutus on ollut se, että suomalaisen tulee nurkumatta palvella vieraita isäntiään, sillä muutoin uhkaa Lallin kohtalo. Ja siitä höveliydestä on koko kansa aina kärsinyt.

Suorastaan kuin kopiona Uudesta Testamentista Lalli on kärsinyt sen takia, että jonakin päivänä sinäkin huomaisit, mikä on sinun kansasi ja kuka on se, joka sitä riistää ja ryöstää.

SuomenLallin filosofia perustuu Kalevalaan ja kristinuskoon niin kuin tosiasiallisesti perustuu jokaisen kunnioitettavan suomalaisen muutoinkin, jopa ateistienkin. SuomenLalli on saanut tuntea murskaantumisen hetkellä itse aivan fyysisesti Kristuksen voiman ja tunnustaa siksi kristinuskoa. Se usko ei kuitenkaan ole kovinkaan samaa kuin on kristillisyyden ilmenemä eri lahkoissaan, joista katolilaisuuskin on vain yksi, ja joissa tyhjät hokemat ja alistavat rituaalit estävät elävän uskon.

Lalli elää muutoksessa etsien oikeaa perisuomalaisten puoluetta. Lalli kunnioittaa Perussuomalaisia, Muutos 2011:a ja osaa Keskustasta ja Kokoomuksesta, niiden pienyrittäjyyttä kannattavia jäseniä. Lalli on nyt virallisesti Muutos2011:n jäsen, mutta joutuu miettimään, miten pieni voi olla tarpeeksi suuri. Lalli ei lainkaan kunnioita vihreitä eikä ruotsalaisia, jotka ovat itse ottaneet vihollisikseen suomalaiset, hieman eri näkökannoilta. Lalli ei myöskään arvosta demareita eikä vasureita, jotka ovat jakaneet työtä tekevät ja köyhät oudosti kolmeen osaan: ay-rälssi, ulkomaalaisrälssi, sekä perisuomalaiset. Perisuomalaiset ovat heidänkin vihollisiaan, ei suoranaisesti, vaan siten, että heidät on yksinkertaisesti hylätty. Aina riittää vasemmistopuolueilla jaettavaa lempirälsseilleen ja aina ne ovat valmiita ottamaan pois perisuomalaisilta.

Suomalaiset ovat kirveen mestareita. Kirveellä tehdään suuria muutoksia, mutta kirveen ja sen käyttäjän on oltava hyväntapainen eikä pahantapainen.

Lallin kirveellä on aina töitä.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s