Nokia-suru. Opiksi otettavaa

On muutettava myös suomalaisuuden toimintatapoja.

Suomalaisten tulee diskuteerata paljon ja lakata luulemasta, että jalkaväkijoukkueen taistelujohtamisella voi rakentaa bisnestä. Unohtakaa se helkutin vänrikki Koskela, mutta ei sentään Lammiotakaan saa palvoa.

Suomalaisten tulee kunnioittaa perhettään ja toisia suomalaisia ja muita kansoja. Viisaus voi tulla monesta suunnasta. Jokaista on kohdeltava oikein.

Suomalaisten pitää luopua suuruuden ja rikkauden luulostaan. Ei pidä jakaa holtittomasti kansallisomaisuutta, ei köyhille eikä myydä halvalla rikkaille.

Suomalaisten pitää lakata sinisilmäisyydestä. Ostajien ja neuvottelijoiden pitää ottaa oppia kreikkalaisista, saksalaisista ja intialaisista, jotka kyllä osaavat vedättämisen taidon. Erityisesti on tingittävä ja on tingittävä.

Suomalaisten on pelattava reilua peliä ja varsinkin oikeuslaitoksen ja eduskunnan pitää ryhdistäytyä. Joka päivä saamme lukea konnuuksista, joita korkeimmat tekevät ilman rangaistusta tai aseman menettämistä.

Hyvävelisysteemit on lakkautettava lähtien omasta sydämestä.

Ahneus on todistettu tuottamattomaksi. Kaikki rikkaat ovat rikkaita siksi, että he ovat saaneet taustakseen suomalaisen yhteiskunnan, infroineen, koulutuksineen rauhoineen. Vai aikooko herra Ollila näyttää erinomaisuuttaan aloittamalla ilman yhteiskuntaa autiolta saarelta.

Ahneus on todistettu vahingolliseksi. Mitä muuta oli Nokian 19 miljardin kassatuho, kun optioita haluttiin saada muutamia miljoonia.

Mainokset

Tietoja SuomenLalli

Perisuomalaisten suojeluspyhimys. Lahjomaton Kielisoturi.
Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s