Nyt ryskyin murtuu pakkoruotsi – rasismi pitää kriminalisoida.

Tämä oli 14.8.2013 04:27 puheenvuoro.uusisuomi.fi:ssä. Ja se lensi ulos kuten minäkin vielä samana päivänä. Tietenkin ilman yksilöivää kommenttia.

Siihen on oltava erittäin hyvä syy, sillä mitätöntä ei sensuroida eikä niitä, jotka nuolevat vallan persettä.

Lue siis blogi ja kerro, mitkä ovat raskaimmat rikokset blogin kirjoittajan tekeminä?

 

1. Sanoo, että päättäjissä on runsaasti ääliöitä. Oliko uutinen? Nyt 18.8. Hesarissa Saska Saarikoski -niminen ämmäilijä kutsuu Helsingin hovioikeuden henkilökuntaa ääliöiksi. Ei siis se ole ongelma.
2. Sanoo, että päättäjien mielipidejohtajat ovat rasistisia roistoja.  Miten se sitten voisi olla, kun he nimenomaisesti eksplisiittisesti vastustavat rasismia vastustavaa direktiiviä.
3. On vittumaisesti kirjoitettu. No ei kai siitä rangaista, ei vielä.
4. Osoittaa, että kansalaisilla, joitta on rasistisesti syrjitty pakkoruotsilla, on oikeus hakea ja saada korvauksia, kuten direktiivi edellyttää.
5. Osoittaa, että pakkoruotsin kumuloitunut hintalappu on puolet asuntovarallisuudestamme.
6. Ehkä pahinta on se, että haluan kriminalisoida rasismin. Valta haluaa olla rasistinen Suomessa. Ja nimenomaan suomalaisten pottunenien, kotoisten neekerien, vahingoksi.

 

Todellinen syy lienee se, että joku pakkolipponen on kannellut. Ämmäillyt.

Mitä mieltä olet neekeriorjuudesta? Pitääkö sitä lieventää hiukan vain siellä, missä ei ole puuvillapeltoja? Sillä siellä ei tarvita orjia, vaan tarvitaan tekniikkataitoisia työläisiä. Tietenkin orjien elämää pitää hieman helpottaa ja olla heille ystävällisiä ja kastaa heitä kristinuskoon.


Mitä mieltä olet pakkoruotsista? Riittääkö lieventää sitä vain Tohmajärvellä, mutta se on pidettävä voimassa Helsingissä? Tosin Helsingissäkin jokainen suomenruotsalainen puhuu suomea paremmin kuin yksikään suomalainen puhuu ruotsia eli kommunikaatiosta ei ole koskaan kyse.

 
Minun mielestäni neekeriorjuus on lakkautettava kokonaan.
Valta ei taivu, sillä se ei menetä vain valtaansa, vaan se joutuu kokemaan sen saman häpeän, jota jokaisen orjuuttajan tulee kokea, kun hänen pääuskomuksensa ei vain lakkaa, vaan sen ylläpitäjät tuomitaan roistoiksi.

 
Euroopan yhteisön direktiivi 2000/43 laadittiin rasismia vastaan. Sen soveltamisesimerkki Suomen hallituksen julkaisemana sisälsi nimenomaan kiellon vaatia jonkin kielen osaamista perusteettomasti. Direktiivi on ankara. Ruotsin osaamista saa vaatia

 
• vain harvinaisissa tapauksissa (eikä esimerkiksi kaikissa tai läheskään muutoin kuin harvoin)
• kun ruotsin osaaminen on todellisesti välttämätöntä siinä tehtävässä (ei esimerkiksi auton asentajalta)
• kun tapauksessa ruotsin osaaminen on eksplisiittisesti laillisesti määritelty
• ja ruotsin osaamista vaaditaan vain oikeasuhteisesti, eli valtakunnan tasolla korkeintaan viideltä prosentilta (pitää olla pienempi, sillä 80% ruotsinkielisistä osaa erinomaisesti suomea eli heille on todellisesti aivan sama, onko kieli suomi vai ruotsi).
Direktiivi on myös ankara siinä, että todistustaakka on sillä, joka syrjii suomalaisia eikä syrjityllä. Sanktioiden ja kompensaatioiden tulee olla sen mukaan ankaria, varoittavia ja ennalta ehkäiseviä sekä riittäviä syrjitylle.
• Niinpä jokaisella ilman opiskelupaikkaa jääneellä suomaiaisella on oikeus vaatia korvauksia valtiolta niin kauan kuin halutuilla aloilla ruotsinkielisillä on suurempi sisäänottoprosentti. Tämä on paljon laitonta autoveroa suurempi raha-arvoltaan ja koskee satoja tuhansia ihmisiä. Nyt vaatimaan!
• Jokaisella kielilisää saamattomalla on oikeus saada työstä kielilisä, jos työtehtävästä maksetaan ruotsin kielen osaamisesta lisiä, mutta ei makseta suomen kielestä tai ei makseta jostain muusta kielestä – näin erityisesti englannista, venäjästä, saksasta, kiinasta, japanista, ranskasta.

Nyt vaatimaan!

 
Ja mitä me voimme sanoa heistä, jotka rikkovat rasismin vastaista direktiiviä? Me voimme kutsua heitä ilman muuta rasisteiksi. SIlloin jokainen pakkoruotsin kannattaja on rasisti. Ja se rasismi on Suomen laajin rasismin muoto. Rasistisen syrjinnän kohteita ovat suomalaiset ja osittain myös maahanmuuttajat.
Mitä me voimme sanoa heistä, jotka kieltävät direktiivin tarkoittavan myös pakkoruotsia, vaikka direktiivin soveltamisohjeissa nimenomaisesti oli kieli esimerkkinä? Me voimme sanoa heitä täyttä ymmärrystä vailla oleviksi. Tietämättömyydestä ei ole kysymys. He ovat siis yksinkertaisesti ulkoa ohjattuja ääliöitä ja heidän mielipidejohtajansa ovat rasistisia roistoja. Rikollisiksi emme voi sanoa, sillä rikoslaissa ei ole ko. nimikettä. Mutta lain rikkomus on selkeästi kysymyksessä. Aina. Ihmisoikeuksista puhumattakaan.

 
Kun yhdessä koko Suomen läpäisevässä asiassa on eduskunta ja hallitus täynnä ääliöitä, niin silloin on erittäin luultavaa, että valtakunnassa ääliöitä on monessa muussakin asiassa. Muutenhan ääliöt naurettaisiin ulos, kuten tiedeyhteisö tekee ääliöille (valitettavasti myös muille toisin ajattelijoille liian usein).

 
Ja kun ääliöt ovat vallassa, niin he tekevät runsaasti ääliömäisiä tekoja. Siksi ja vain siksi tämä maailman ahkerin kansa kärsii muuta Eurooppaa tuntuvasti pahemmasta varattomuudesta, pienemmistä asunnoista, alkoholihaitoista, autoveroista, keljusta fiiliksestä. Ja siksi meillä on tehty karkeita ja suuria virheitä ICT-politiikassa, Nokiassa, Kemijärvellä, Storassa, UPM:ssaä, Sonerassa jne jne. Puhumattakaan turhista nipotusvirkamiehistä, joita on jopa 100-200.000 liikaa aivan liialla palkalla. Ne virheet ovat maksaneet satoja miljardeja euroja. Ja ne ovat veroja ja tulonmenetyksiä.

 
Pakkoruotsilla yksin on ikävä hintalappu, kuluina viisi miljardia ja saamattomina tuottoina toiset viisi miljardia vuodessa.

 

 

Voimassaoloaikanaan kyseessä on kumuloituna inflatoituna lukuna 400 miljardia euroa eli puolet asuntovarallisuudestamme. SIksi meillä on asuntopula ja asunnot pienempiä kuin ruotsalaisilla.

 
Venäjä, maailman mahtavin maa on kokonaan saavuttamattomissa, vaikka historia osoittaa Venäjän olevan meidän vaurautemme merkittävin eksternaali aktori silloin, kun asiat ovat kunnossa. Se voi olla myös pahin helvetti.

 
Pakkoafrikaans oli aivan sama kuin pakkoruotsi on. Mutta näitä ei saa rinnastaa US:ssä.

 
”Soweto came to the world’s attention on 16 June 1976 with the Soweto Uprising, when mass protests erupted over the government’s policy to enforce education in Afrikaans rather than English.”
http://en.wikipedia.org/wiki/Soweto

 

 

Rintamaamme yhtykää!
Ja huomispäivänä kansa on veljet keskenään.

Mainokset

Tietoja SuomenLalli

Perisuomalaisten suojeluspyhimys. Lahjomaton Kielisoturi.
Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s